Recensie: Zali Luna: Movie star van Emma Jarnvold

Titel: Zali Luna: Movie star
Auteur:
Emma Jarnvold
Pagina’s:
161
Taal:
Engels
Uitgever:
onbekend


Het verhaal
:

Sixteen-year-old school girl Zali Luna has just been cast in her first Very Big Movie. But while going to Sydney and working with her gorgeous, world famous co-star Oliver Lamond is a dream come, Zali also has a very big problem. She’s pretty sure that she’s the only sixteen-year-old girl in the world who hasn’t been kissed, and soon she’s going to have to kiss Oliver on screen. Zali’s determined to get some kissing practice in before the big day, but there’s her malicious rival, child star Emma Small to contend with, and then there’s Harry, who may have feelings for Zali that go deeper than just friendship

Mijn recensie:

Het verhaal algemeen:

Dit is een echt contemporary boek waarin je duidelijk ziet dat een meisje groeit van onzeker pubermeisje naar een meisje dat weet wat ze wil. Ik werd gevraagd om dit boek te lezen door de auteur zelf en toen ik las waar het over ging twijfelde ik geen moment. Het leek me gewoon een ontzettend leuk en luchtig verhaal.

Dat is het ook, het is leuk, luchtig en je vliegt er echt doorheen. Het verhaal is niet origineel maar wel ontzettend leuk. Het geeft je een kijkje in de wereld van acteurs en actrices en hoe het is om daar als pubermeisje tussen te zitten.

Ik vind het ook altijd wel fijn om eens over een onzeker meisje te lezen, iemand die niet haar hele leven al uitgestippeld heeft maar echt nog aan het uitvogelen is wat ze wil met haar leven. In ieder geval zou ze het liefst gekust worden voor ze de zoenscene op moet nemen. Of haar dat lukt zul je zelf moeten lezen!

De personages:

De personages zijn leuk en divers, je hebt het lieve meisje, de knappe jongen, de bitch, ze komen er allemaal in voor. Waarom ze bepaalde dingen doen weet je niet bij elk personage omdat je vooral het hoofdpersonage volgt. Maar dat maakt het niet minder leuk, elk personage is een toevoeging aan het verhaal.

De Schrijfstijl:

De schrijfstijl is heerlijk luchtig en je vliegt echt door het boek heen. De hoofdstukken zijn niet heel lang waardoor je helemaal het gevoel hebt dat je het boek zo uit hebt. Ik vond het in ieder geval heel erg prettig en voor ik het wist had ik het boek uit.

Eindoordeel:

Als je een leuk en luchtig contemporary boek zoekt, zoek dan niet verder want dan is dit het ideale boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.