Beter bloggen challenge van Craving Pages

Op Craving Pages las ik de beste challenge van het jaar! De beter bloggen challenge. Deze challenge loopt 7 maanden en het is de bedoeling dat je kritischer naar je blog gaat kijken. Zowel lay-out als inhoudelijk.

Ik vond het meteen een geweldige challenge en doe er dan ook graag aan mee. Voor deze maand staat de grote schoonmaak gepland. Eens kritisch kijken welke tags en categorieën echt het veld mogen ruimen. Moeten er pagina’s toegevoegd worden? Dat soort dingen. Dat betekend in mijn geval het volgende:

– Ik ga kijken naar de tags die ik gebruik en welke nu wel of niet noodzakelijk zijn
– Ik ga kijken naar de verschillende categorieën, welke zijn wel relevant en welke niet.
– Ik ga pagina’s toevoegen voor mijn reading challenges en waar je op alfabet alle recensies terug kunt vinden.

Ik vind dit een mooi streven en voor het eind van deze maand zal dat dus tip top in orde zijn. Mocht je nou enthousiast zijn geworden en ook mee willen doen klik dan snel Hier voor de uitleg en startpost van Craving Pages.

Een gedachte over “Beter bloggen challenge van Craving Pages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.