Tipje van de sluier dinsdag

Elke dinsdag deel ik met jullie welk boek ik op dit moment aan het lezen ben. Deze keer is dat My heart and other black holes van Jasmine Wanga. Ik zag dit boek voorbij komen bij Tea Time van epic reads en ik heb het meteen op mijn wishlist gezet. Het is best een heftig verhaal over een meisje dat een pact sluit om met iemand samen zelfmoord te plegen. Ik ben nog niet zo heel ver maar het is echt een prachtig boek! Hier mijn tipje van de sluier:

For a while, we drive in silence. I’m a little nervous FrozenRobot is going to open the car door and launch himself out onto the gravel road. ( p. 55 )

A stunning novel about the transformative power of love, perfect for fans of Jay Asher and Laurie Halse Anderson.

Sixteen-year-old physics nerd Aysel is obsessed with plotting her own death. With a mother who can barely look at her without wincing, classmates who whisper behind her back, and a father whose violent crime rocked her small town, Aysel is ready to turn her potential energy into nothingness.

There’s only one problem: she’s not sure she has the courage to do it alone. But once she discovers a website with a section called Suicide Partners, Aysel’s convinced she’s found her solution–Roman, a teenage boy who’s haunted by a family tragedy, is looking for a partner. Even though Aysel and Roman have nothing in common, they slowly start to fill in each other’s broken lives. But as their suicide pact becomes more concrete, Aysel begins to question whether she really wants to go through with it. Ultimately, she must choose between wanting to die or trying to convince Roman to live so they can discover the potential of their energy together. ( van: Goodreads )

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Liebster award deel 2

23 maart 2015

%d bloggers liken dit: