TTT: Top ten thursday favoriete fandoms

Inmiddels is volgens mij wel bekend dat de Top Ten Thursday is overgenomen door Emmy van Zon en Maan. Vorige week heb ik hem overgeslagen omdat ik gewoon geen inspiratie had. Maar deze week doe ik weer mee. Het thema deze week is fandoms, dus hier is mijn top tien.

1. Supernatural, tja die hadden jullie vast verwacht. Zoals Bobby ooit zei in één van de afleveringen: Family don’t end with blood. En zo is het maar net, zowel acteurs als fans zelf noemen het een family. Net als in elke familie wordt er ook hier onderling wel eens ruzie gemaakt. Maar over het algemeen is het vooral erg gezellig en staat iedereen voor elkaar klaar. Het is de Supernatural family in Nederland

2. Harry Potter, ik moet eerlijk bekennen dat ik niet heel actief ben ik deze fandom.

3. The hunger games, deze boeken zijn echt mijn all time favorite dystopian serie. Dus ja hij moest zeker op het lijstje.

4. Marvel, nou ja de comics lees ik dan misschien niet maar de films vind ik wel geweldig!

5. The walking dead, dit is zo’n goede serie! Elke week zit ik weer op het puntje van mijn stoel en heel af en toe neem ik deel aan discussies online.

6. Game of Thrones, voor mij vooral de serie op tv op dit moment maar de boeken komen er ook langzaam aan bij.

7. Outlander, ik heb me direct bij een groep Nederlandse Outlander fans op facebook aangesloten. Erg gezellig, ook hier nog vooral de tv serie. Maar inmiddels heb ik ook al twee boeken gelezen uit de serie.

8. Dat was het wel denk ik… kan er zo geen meer bij verzinnen.

Wat is jouw favoriete fandom?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

26 maart 2015 at 10:28

The Walking Dead! 😀 Ben nu helemaal bij in de serie, het is zo spannend! Ook word ik steeds meer fan van Game of Thrones, nu halverwege seizoen2 🙂26 maart 2015 at 12:52

Shit, The Walking Dead ben ik helemaal vergeten D: Achjaa, Supernatural family <3Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: