Young – Adult gala in boekhandel Stevens!

Afgelopen vrijdag was het dan zover, het Young – Adult gala in boekhandel stevens! Ik keek hier al een tijdje naar uit. Het beloofde een leuke avond te worden waar young-adult fans bij elkaar konden komen en een plek waar je schrijvers en uitgevers kon ontmoeten. En laten we eerlijk zijn een goodiebag is ook altijd erg leuk!

De weg er naartoe was een beetje zoeken, de parkeerplaats voor de deur was bezet door een kermis haha. Maar dat mocht de pret niet drukken, we waren op tijd vertrokken dus we zouden er ook op tijd zijn.  Bij binnenkomst werd onze jas aangenomen ( heel sjiek als je in een boekwinkel bent haha ) en kregen we een heerlijk glaasje drinken. Ook kregen we een briefje waar op stond hoe laat je aan mocht schuiven voor het maken van een canvas tas. Wat ik overigens een heel goed idee vond!

Tja en als je dan toch in een boekwinkel bent, moet je natuurlijk wel gaan boekshoppen! Dat heb ik dan ook gedaan. Laat ik ook maar even zeggen dat ik het een super mooie winkel vond waar de young adult boeken in grote getalen aanwezig waren. Met een stapeltje boeken liep ik naar de kassa, onder het afrekenen werd er om stilte gevraagd en werd het beloofde grote nieuws verteld: Op 30 mei krijg je de gelegenheid om een nacht door te brengen in een boekwinkel!! Dat is toch wel heel erg gaaf!

Na dit grote nieuws ( en nadat ik betaald had ) ben ik naar de signeer tafels gelopen. Daar ging ik eerst langs Jennifer Melink om mijn boek gebroken te laten signeren. En wat echt super was ik kreeg ook het eerste hoofdstuk van haar nog uit te komen boek mee. Ook heb ik nog even gekletst met iemand die aanwezig was van Clavis boeken over de snow white trilogie. Erg leuk allemaal. Daarna was het tijd voor Alexandra ik heb de boeken nog niet gelezen maar ze gewoon alle twee gekocht en laten signeren. Met haar nog even gesproken over het feit dat boeken voor young adults wel duur zijn en over mijn naam en het liedje waar het vandaan kwam. Als laatste ben ik langs gegaan bij Heleen Vreeswijk. Wat ontzettend tof eigenlijk dat ze dit soort dingen doet ondanks dat ze zo ziek is.

Na la het signeren was het bijna tijd om een tas te gaan versieren. We hebben daar wel even staan wachten tot ze kwamen vragen welke kleur kaartje de meeste aan tafel hadden. Dat bleek in ieder geval niet de kleur voor 9 uur te zijn dus was het tijd om te wisselen. Ik vond het een super leuk idee en heb mijn best gedaan op mijn tasje!

Nadat ik klaar was met het versieren van mijn tasje was het toch echt tijd om naar huis te gaan. We kregen een mooie goodiebag mee! Helaas had ik het boek dat er in zat al, maar dat geeft niet. Ik heb echt een super leuke avond gehad!

Goodie bag 1 Goodie bag 2 Goodiebag handtekening Gebroken Handtekening Leugens Sevenster handtekening Wolfsbloed handtekening

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Boekpresentatie Hitte

30 maart 2015

Dutch Comic Con!!!!

31 maart 2015

%d bloggers liken dit: