Over Annabel

Hallo Allemaal,

Welkom op mijn blog, mijn naam is Annabel en ik ben mama van drie lieve dochters in het dagelijks leven ben ik pedagoog en in mijn vrije tijd dus een echte boekenworm. Ik ben getrouwd en ons huis wordt naast ons vijf ook bewoond door een eigenwijze kat genaamd Nala.

Ik ben deze blog gestart als een echte boekenblog, inmiddels blog ik ook over andere interesses met namen geeky interesses. Buiten het lezen om vind ik het heerlijk om mezelf te verliezen in een goede serie, mijn meest favoriete serie is Supernatural! Maar ik kijk natuurlijk nog veel meer. Omdat ik ook mama ben van drie hele lieve meisjes  schrijf ik ook wel eens artikelen die te maken hebben met het blogger/geeky zijn en mama zijn. Hoe combineer ik dit en hoe vind ik hier een balans in.

In het verleden las ik vooral young-adult boeken maar inmiddels heb ik hierin mijn horizon wel wat verbreed. Naast het al genoemde genre lees ik nu ook steeds vaker fantasy boeken, New Adult en zo af en toe wel eens een roman of thriller tussendoor. Ik heb dus genoeg keuze in boeken om te lezen. Mijn recensies zullen dus veelzijdig zijn en zich niet toespitsen op één genre.

Ik ben ook fan van boekenboxen en ontvang elke maand zowel de Fairyloot als de Owlcrate. Omdat er al zoveel Nederlandse bloggers zijn die de Fairyloot unboxen doe ik dit niet op mijn blog. Maar van de Owlcrate vind je wel elke maand een mooie unboxing.

Ook schrijf ik zo af en toe eens een artikel over de geeky dingen die ik mee maak in mijn leven. Dat kan zijn een bezoek aan een evenement maar ook een serie of film die me opgevallen is.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mijn avonturen en recensies te lezen!

 

 

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: